lauantai 12. marraskuuta 2011

Jokaisena minuuttina ollessasi vihainen, menetät 60 sekuntia onnellisuutta

Julian Germainin kirjan nimeä on hiukan vaikea kääntää suomeksi, alkuperäiseltä nimeltään se on "For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness".


Photo: Julian Germain, www.juliangermain.com


Germain tapasi Charles Snellingin huhtikuussa 1992 Portsmouthissa, ja kuvasi häntä siitä lähtien kahdeksan vuoden ajan. Keltaisen ja oranssin värinen talo kiinnitti Germainin huomion, ja hän päätti soittaa ovikelloa. Vähitellen hän tutustui Charlieen, joka piti kukista, väreistä ja rakasti vaimoaan. Germain toteaa, että Snelling näytti hänelle, että tärkeimmät asiat maailmassa eivät maksa mitään. Charlie oli Germainin mukaan vasta-ainetta nykyaikaista elämää vastaan. Kuvia katsellessa tuntuukin siltä kuin siirtyisi johonkin menneeseen aikaan.

"….Charlie was a simple, gentle, man. He loved flowers and the names of flowers. He loved colour and surrounded himself with colour. He loved his wife. Without ever trying or intending to, he showed me that the most important things in life cost nothing at all. He was my antidote to modern living."
Julian Germain, from the book ‘For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness’, SteidlMack, 2005"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti