perjantai 20. tammikuuta 2012

Kaksoisvalotuksia – Double exposures

Mielenkiintoista huomata, miten maan tapa tarttuu joissain asioissa. Suomessa saatan sanoa asioista, joista voin tykätä paljonkin, että ihan kiva tai tämä onnistui ihan hyvin. Täällä huomaan, että minuun on tarttunut englantilainen, paljon positiivisempi tapa ilmaista asioita. Omat valokuvat, joita Suomessa kuvailisin "ihan kivoiksi", voivatkin täällä olla "amazing" tai "fantastic". Itse ajattelen, että nyt ollaan menossa hyvään suuntaan. Pitäähän omalle työlle antaa arvoa. :)



























Photo: Dan Mountford, http://danmountford.com/#2185255/


Sain innostuksen kokeilla kaksoisvalotuksen käyttöä, kun löysin erään ystäväni blogista muutamia hienoja esimerkkejä. Ja eilinen kuvaussessio, jossa käytin kaksoisvalotusta, oli todella "amazing". Mallinani oli Lola, joka ei kaihtanut pieniä vastoinkäymisiä esim. vesisadetta, joka yllätti meidät keskellä mutaista peltoa. Kuvat ovat vielä filmillä, mutta laitan niitä tänne blogiin jahka valmistuvat. Sillä välin saatte ihailla Matt Wisniewskin ja Dan Mountfordin tuotantoa.





This week I started to make first experiments with double exposures. My photos are still on the film, but I´m going to post them here as soon as I get them ready. In the mean while you can admire Dan Mountford´s and Matt Wisniewski´s great work.

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi mielenkiintonen blogi (ylläri kun harrastan valokuvausta varsin intensiivisesti) :D
    Liityin heti lukijaks!

    Ja oon huomannu tän saman asian. Kun puhun ulkomaalaisten kavereiden kanssa saatan yhtäkkiä käyttää joistain kuvistani superlatiiveja, kun suomalaisille kehuun vastaan tyylillä: noo.. toi nyt on vähän tollanen. Siinähän on tää ja toikin ihan väärin.

    On se outo, miten kieli muuttaa ihmisen ajatusmaailmaa :)

    VastaaPoista
  2. Heiii, kiva saada uus lukija. :) Joo, saman oon huomannut... ehkä suomalaisten pitäis ottaakin vähän mallia muualta, ettei oltais turhan vaatimattomia. :D

    VastaaPoista