torstai 16. helmikuuta 2012

Palasia Berliinistä – Pieces of Berlin

Helmikuinen Berliini voi todellakin olla hyytävän kylmä. Ensimmäisenä päivänä olin kylmästä kankea ja hukassa metroreittien kanssa, mutta jo toisena päivänä palaset alkoivat loksahdella paikoilleen, ja loppuviikosta hyrisin kiehtovan kaupungin aiheuttamasta onnellisuudentunteesta.






















Viikko osoittautui lyhyeksi ajaksi, kun aikataulussa oli näyttelyjä, studiovierailuja ja kaupunkivalokuvausta, joten päätin keskittyä kuvaamaan yksityiskohtia, muotoja ja heijastuksia, vaikka mielessä oli pari muutakin ideaa. Berliini on täynnä mahtavia kuvauskohteita, joista ehdin kuvata vain murto-osan. Seuraavaksi olisikin hienoa päästä kokemaan kesäinen Berliini!

















































Berlin was freezing, but wonderful. The first day I felt lost, but then I started to know my way around there. Berlin is full of interesting things to photograph, but I only got a fraction of it. This time I decided to concentrate on details, because week went so fast. I do hope that next time I´m there it´s going to be warm and sunny.


2 kommenttia:

  1. UPEITA UPEITA UPEITA! Oot kyllä taas kerran onnistunut niin hyvin :)

    Pitäis itsekin päästä käymään Berliinissä tossa kesällä, kun kaveri asuu siellä. Toivottavasti saan sillon yhtä kivoja kuvia!

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos!!! Joo, suosittelen ehdottomasti, se on ihan mahtava kaupunki.

    VastaaPoista