keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Narrative: Make your own book

Finally my book is ready! I have to say that it was a matter of trial and error. Today I printed my book for the fourth time, because the first time I made a mistake in loading the paper. On the second time the cutting marks didn´t match, on the third time the printer was making the images too light. So the fourth time I got it right. After I´ve done the Japanese Bookbinding I had to undo it once, because I hadn´t cut the edges of the pages. So yes, I´m very happy that I´ve done it now. 

Here´s a Japanese Bookbinding tutorial that I got from my friend:




Vihdoinkin kirjani on valmis! Kyllä sen kanssa piti taistellakin. Tänään tulostin sen neljättä kertaa, koska ensimmäisellä kerralla syötin paperin väärin. Toisella kerralla sivujen leikkausmerkit eivät täsmänneet, kolmannella kerralla tulostusjälki oli liian vaaleata. Kun tein tätä japanilaista kirjansidontaa, niin jouduin purkamaan sen kertaalleen, koska en ollut leikannut sivujen reunoja tasaiseksi. Muilla tavoin sidottujen kirjojen reunat voi viimeistellä sidonnan jälkeen, mutta ei silloin kun käytetään japanilaista sidontaa. 

Yllä on tutorial, jonka avulla voit opetella tekemään tyylikkään japanilaisen kirjansidonnan, jos kirjansidonta kiinnostaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti