perjantai 20. helmikuuta 2015

Don't have too many irons in the fire – Monta rautaa tulessa

I'm sitting on the floor watching London Fashion Week videos and our lovely postman walks by and waves behind the window smiling at me... There are positive sides living in a small town even though I often miss the excitement of London. But this week I've spent two days in London, so I guess I've had my dose of excitement.

We've had really good visiting lecturers lately at our uni. Last week we had Adam Hinton, amazing documentary and commercial photographer. He has worked in different newspapers for example the Observer and nowadays he does both documentary and commercial photography. This weeks lecturer was Elisa Merlo, who works as a Photography Editor at Wallpaper* City Guides. We had a portfolio review afterwards and what I got from that was that I need to focus on certain genre of photography. So far I've been happy to try different genres of photography, but I guess I finally need to choose what kind of photography is my thing. So don't have too many irons in the fire.




















































Here are couple of images from the last fashion shoot. 
Designer: Aya Radwan
Model: Anna
Photography: Jonna Pennanen



Istun lattialla katselemassa Lontoon muotiviikkojen tallenteita, kun mukava postimiehemme kävelee ohi ja vilkuttaa ikkunasta... Pienessä kaupungissa on kyllä hyvät puolensa, mutta täytyy myöntää, että aika usein kaipaan Lontoon ihmisvilinään. Tällä viikolla olen käynyt kahteen kertaan Lontoossa, joten kaipa siinä oli sopiva annos Lontoota vähäksi aikaa.

Viime aikoina meidän yliopistollamme on käynyt todella kiinnostavia vierailevia luennoitsijoita. Viime viikolla omasta työstään kertoi Adam Hinton, taitava dokumentaarinen kuvaaja ja mainosvalokuvaaja. Hän on työskennellyt uutiskuvaajana mm. the Observerille, ja nykyään hän kuvaa dokumentaarista valokuvaa ja mainoskuvauksia. Tämän viikon luennoitsija oli Elisa Merlo, joka työskentelee kuvatoimittajana ja tekee Wallpaper* City Guideja. Luennon jälkeen sain palautetta häneltä omasta työstäni ja päällimmäisenä mieleen jäi keskustelusta, että minun ei kannata yrittää tehdä kaikkea. Tähän asti olen ajatellut, että on hyvä saada kokemusta erilaisista valokuvauksen osa-alueista, mutta ehkä nyt on vihdoin aika päättää, mihin haluan keskittyä. Eli ei kannata pitää liian monta rautaa tulessa yhtä aikaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti