keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Fiskarsista Farnhamiin

Matkalaukkukesän jälkeen olen nyt asettunut tänne Englantiin, joka tulee olemaan kotini ainakin seuraavan vuoden. Jatkan valokuvauksen opiskelua University for the Creative Artsissa. Syyskuu täällä Englannissa on ollut lämmin, loppukuusta jopa helteinen. Alussa kokemani pienen kulttuurishokin jälkeen nyt tuntuu, että alan kotiutua tänne sandwichien, oluen, jalkapallon ja luokkaerojen maahan. Toistaiseksi vielä putoan pelkäksi kuuntelijaksi, kun puheenaiheena on Pohjois- ja Etelä-Lontoon aksenttien erot, mutta ehkä loppuvuodesta saattaa siitäkin olla jokin mielipide.



Ensimmäiseksi tehtäväksi saimme tehdä Carte de Visiten eli visiittikortin. Pyysin mallikseni kämppikseni Bonitan. Vanhoissa visiittikorteissa on yleensä jokin esine, joka kuvastaa kuvattavan henkilön kiinnostuksen kohteita esim. kirja tai soitin. Omissa kuvissani on esineiden sijasta liike, joka kertoo kuvattavasta henkilöstä. Kuva on otettu jalustalla, pitkää valotusaikaa käyttäen.

I´ve now started my photography studies in the University for the Creative Arts. Our first assignment was Carte de Visite. I asked my room-mate Bonita to be my model and she did it well. :)

1 kommentti:

  1. moikelis! Tosi kivaa lukea jotain Farnhamista! Onko teilläkin koulublogi..? Meillä oli pakko tehdä semmonen, voit lukea mitä me olemme tehneet jos halut! :) haleja!
    www.johannarosenlew.blogspot.com

    VastaaPoista